Política

Guanyant Torrent disposat a consolidar la unitat de l'esquerra

La Plataforma comunica públicament la ferma voluntat de fer costat l'opció que impossibilite un govern del PP

La plataforma ciutadana que ha concorregut a les eleccions municipals del 24 de maig i que ha obtingut més de dos milers de vots, xifra que ha permés posar un regidor a la municipalitat torrentina, manifesta la seua ferma voluntat, de no contribuir amb el seu suport a la consolidació de cap altre govern de dretes al consistori d'aquesta localitat de la comarca de l'Horta.

Per a Guanyant Torrent, resulta necessari la suma de vots i de voluntats perquè aquesta ciutat “torne a viure una nova primavera i recupere el seny, element sense el qual la ciutadania no aconseguirà eixir del pou en què el PP local l'havia situada durant els darrers huit anys”.

D'aquesta manera, a la reunió de la candidatura celebrada anit divendres 29 de maig per tal d'analitzar els resultats electorals i dissenyar l'estructura i el model d'actuació per als propers quatre anys, s'ha donat el vist i plau a la constitució d'una comissió negociadora capaç d'establir contacte amb les quatre forces polítiques que a hores d'ara constitueixen la bancada de l'oposició, a fi de treure algun acord per a la legislatura que ha de començar a partir del pròxim dissabte 13 de maig.

Guanyant Torrent es referma en la necessitat d'anteposar els programes per sobre els interessos partidaris de cada formació política amb representació i tendir ponts perquè la ciutat dispose del millor equip de persones possible, capaç de portar endavant una política d'actuació on les persones ocupen el primer plànol.

Per a la plataforma ciutadana, resulta imprescindible eradicar la fam i la pobresa dels carrers de la vila, realitzar una auditoria de gestió i de comptes municipal i atendre les necessitats dels més joves de la població, que en definitiva han de ser els que marcaran el Torrent del futur



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia