Política

ICV i Volem, a l'oposició a Mataró

Les dues formacions justifiquen en un comunicat la decisió de no entrar al govern

“No pactarem amb PSC ni CiU, per la desconfiança en la vella política, es mouen amb instruccions i arguments de sempre, els mateixos que han portat Mataró a la situació actual.” Amb aquesta premissa l'assemblea de VoleMataró, descarta entrar a formar part del govern i assegura en un comunicat que treballarà des de l'oposició.

La nova formació que encapçala Montse Morón i que ha aconseguit entrar a l'Ajuntament amb tres regidors descarta donar suport a la llista més votada del PSC i votar com a alcalde el seu candidat, David Bote, en la constitució del nou ajuntament.

També hi afegeixen que qualsevol pacte o acord se sotmetrà a una assemblea oberta per recollir l'opinió dels integrants de l'agrupació.

ICV-EUiA també ha fet pública la decisió de l'assemblea, que va descartar l'oferta formal d'entrar a formar govern amb el PSC. La formació ecosocialista, que ha resultat la novena força al consistori, considera que s'ha de mantenir a l'oposició, mentre la proposta no sigui la de formar un ampli govern d'esquerres que doni resposta al mandat expressat pels mataronins el dia de les eleccions.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia