Política

Els regidors de Valls reben 3.000 euros per sis reunions de cinc minuts

Les sis primeres comissions informatives del nou Ajuntament de Valls (Alt Camp), que han durat poc més de cinc minuts cadascuna, costaran al consistori uns 3.000 euros en concepte d'indemnitzacions als regidors. La situació ha estat denunciada pel grup de Crida per Valls-CUP, que ha decidit que els 600 euros que els seus electes han percebut per aquestes primeres reunions informatives, a raó de 100 euros per comissió, aniran destinats al fons social Germinem.

Les comissions informatives són presidides per un membre del govern de CiU o ERC i hi assisteix un representant de la resta dels quatre grups municipals. El ple de cartipàs de Valls va aprovar remunerar aquestes assistències amb 100 euros. Però segons Crida per Valls-CUP, les reunions, en tots els casos, no han durat més de cinc minuts i, per tant, creuen que la indemnització és difícil de justificar.

Per aquest motiu, la formació va demanar al govern i a la resta de grups de l'oposició no pagar ni acceptar-les. “Aquesta proposta no s'ha acceptat per part del govern ni dels altres partits polítics”, es denuncia des de Crida per Valls-CUP.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia