Política

L'ANC aprova amb un 96% dels vots impulsar una llista transversal per al 27-S

L'entitat destaca la gran participació a la convocatòria, que ha registrat 11.239 vots presencials i 5.000 vots electrònics pendents de validar

L'Assemblea considera que el resultat de la votació la reforça per buscar la “màxima unitat d'acció de cara al 27-S”

Més de 16.000 membres de ple dret de l'Assemblea Nacional Catalana (ANC) han anat a votar aquest dissabte a la consulta interna organitzada per l'entitat per respondre si cal buscar les “complicitats necessàries amb altres entitats i forces polítiques per impulsar una proposta electoral de la màxima transversalitat”. I, segons els resultats provisionals del recompte de 11.239 presencials, un 96% dels socis han contestat que sí.

Així ho ha transmès l'entitat aquest dissabte a la tarda en una comunicat, on també ha celebrat “l'alta participació” de la votació, “que demostra un cop més la capacitat organitzativa i de mobilització que té l'entitat”.

Al llarg d'aquesta setmana es faran públics els resultats definitius, ja que cal recomptar els 5.000 vots rebuts per correu electrònic.

Amb tot, l'ANC considera que aquests resultats “reforcen el paper de l'Assemblea per seguir negociant amb tots els agents implicats amb l'objectiu d'aconseguir la màxima unitat d'acció de cara al 27-S i garantir aquestes eleccions siguin el plebiscit que necessitem per guanyar la independència”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.