Política

Unió no interpel·larà Mas al Parlament i hi haurà separació física a l'hemicicle

Espadaler explica que UDC i CDC no es repartiran sistemàticament el temps d'intervenció als plens però els diputats es reserven l'opció de vot diferenciat

Unió no interpel·larà el president de la Generalitat aquest proper dimarts ni tampoc en les dues sessions de control que queden al Parlament. No hi haurà repartiment sistemàtic dels temps d'intervenció, tot i que els democratacristians es reserven la possibilitat de tenir veu pròpia i vot diferenciat en algunes qüestions concretes, com per exemple pel que fa a la Llei d'igualtat. Aquests supòsits s'aniran acordant amb CDC. Així ho ha explicat el portaveu d'UDC, Roger Montañola, i el secretari general del partit, Ramon Espadaler. Hi haurà separació física dels 11 diputats que es mantenen fidels a la direcció. Els altres cinc, han apuntat Montañola i Espadaler, “formen part de la disciplina de CDC”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia