Política

Compromís per Paterna suspèn la política de l'alcalde durant els primers 30 dies

Denuncia la deriva que el PSOE local ha fet cap a la dreta en haver pactat amb el PP i Ciudadanos

El portaveu municipal de Compromís en Paterna, Juanma Ramón, considera que “una vegada han passat els primers 30 dies de Sagredo com alcalde, està clar que la seua gestió té un suspens i que la seua única fita és el ‘Pacte del retrete':

PSOE-PP-Ciudadanos han pactat la pujada de sous dels assessors i la distribució dels regidors alliberats (amb sou públic a costa de la butxaca de la ciutadania de Paterna) en la nova corporació municipal.

Per al síndic portaveu de Compromís per Paterna, “Sagredo s'ha cobert de glòria amb el ‘Pacte del retrete', cuinat en una reunió secreta en un hotel de Paterna, on deixà clar que posava la directa cap a la dreta. Així, este tripartit de dretes de moment té com a resultat haver-se repartit 10 assessors pagats amb diners públics dels 12 que pot haver al consistori, i 11 regidors, també pagats amb diners públics, dels 15 que pot haver. I la resta de prebendes està per vindre”.

Segons Ramón, “portem 30 dies que són per a oblidar. Sagredo no té cap problema en ser amic del treball alié, ja que està dedicant-se a fer seues les propostes aprovades pel PP en l'anterior legislatura. És el cas dels menjadors escolars que ja estaven acordats per a l'estiu; o el carrer Tomás y Valiente en el barri de Bovalar, que ja estava acabat d'urbanitzar i només faltava recepcionar-lo; o el retén de la policia a la Canyada que, a més a més, Sagredo sempre havia votat en contra”.

Per totes aquestes qüestions i d'altres que resten en el silenci administratiu o en les calaixeres dels nous regidors, la valoració final del primer mes de Sagredo amb la vara d'alcalde és de suspens, segons asseguren els ecovalencianistes de Paterna.

De moment, si el seu full de ruta és ser l'alcalde del ‘Pacte del retrete', va bé. Si vol canviar, cada dia que passa, ho té més difícil. I Compromís anuncia que seguirà la seua tasca fiscalitzadora i treballant per la ciutadania del poble”, conclou Juanma Ramón.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

guerra a gaza

Els bombardejos israelians colpegen Rafah abans de l’anunciada ofensiva

barcelona
Portugal

El creixement de la ultradreta marca el 50 aniversari de la Revolució

Barcelona
política

Aragonès “celebra” que Puigdemont posi “ara” en valor una taula entre governs

barcelona

Entitats ecologistes insten el PSC, ERC i Junts a renunciar als macroprojectes turístics

barcelona
política

Barcelona donarà suport a la creació d’un estat palestí

barcelona
política

Puigdemont proposa la cancel·lació del deute amb l’Estat

barcelona
Estat espanyol

Presenten una altra querella contra Begoña Gómez

Barcelona
política

Illa descarta fer “un Collboni” i ser investit amb els vots del PP

barcelona
política

El PSC es dispara en l’enquesta del CEO i ERC i Junts es disputen el segon lloc

barcelona