Política

Rajoy sobre la llista unitària: “Cadascú és lliure de fer el que estimi oportú i convenient” i “el govern farà complir les lleis”

El president espanyol insisteix que el 27-S són unes eleccions “autonòmiques i per a res més”

El president del govern espanyol, Mariano Rajoy, ha reaccionat aquest dimecres des del Congrés a l'acord per a una llista unitària a Catalunya assegurant que segons el seu criteri “cadascú és lliure de fer el que estimi oportú i convenient”, però també per advertir que “el govern (espanyol) farà complir les lleis, i el PP “defensarà la Constitució espanyola, la sobirania nacional i el dret de tots els espanyols a decidir el que volen que sigui el seu país”.

“No vull participar més en maniobres de confusió” sobre els moviments polítics que es produeixen a Catalunya, ha dit, però les eleccions del 27-S són únicament “unes eleccions autonòmiques”.“És el que diu l'Estatut d'autonomia de Catalunya i per tant el que s'elegeix és un parlament autonòmic”, ha sentenciat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia