Política

Cospedal presidirà l'acte de renúncia de Fabra com a líder del PP valencià

El comité executiu decidirà demà el relleu de l'expresident de la Generalitat i la junta directiva ratificarà la seua decisió

L'actual coordinadora general de la formació, Isabel Bonig, es perfila com a nova dirigent dels populars valencians

La secretària general del PP, María Dolores de Cospedal, presidirà aquest dimarts, 28 de juliol, a les 18.00 hores, la reunió del comité executiu regional i junta directiva regional del PPCV en sessió conjunta en la qual està previst que el fins ara president dels populars valencians, Alberto Fabra, presente la seua renúncia, tal com va anunciar aquest cap de setmana, segons figura en la convocatòria de l'acte.

El comité executiu del PP decidirà el relleu de Fabra i la proposta es ratificarà en la junta directiva. Aquests òrgans també hauran de triar al nou síndic en les Corts Valencianes, càrrec que també queda vacant després de l'eixida d'Alberto Fabra. El líder popular va avançar el dissabte que presentarà la seua renúncia a la presidència perquè siguen altres persones qui “defensen el que ha de ser el nou model de PPCV”.

D'aquesta manera, el també expresident de la Generalitat confirmava que, després de la seua elecció com a senador territorial s'acceleraria el seu relleu al PP.

Tot i que després de les eleccions autonòmiques i municipals del passat mes de maig –quan el PP va perdre el Consell enfavor de PSPV i Compromís– Fabra va expressar la seua intenció de quedar-se en la presidència al pròxim congrés regional, va aclarir que estava “en contacte permanent” amb Gènova i “a la disposició del partit” perquè aquest arribe “el més fort possible” als comicis generals.

Ara, la coordinadora general del PPCV, Isabel Bonig, es perfila com la nova líder del PP valencià. De fet, hui mateix el president del PP a la ciutat de València, Alfonso Novo, ha manifestat el seu respecte a la decisió d'Alberto Fabra, alhora que ha valorat la “capacitat” d'Isabel Bonig, per portar-la avant.

“És una dona valenta, amb força i amb capacitat per portar endavant aquest partit a nivell regional fins a les properes eleccions generals i participar i iniciar el procés de modificació i renovació de totes les estructures del partit en el cas que a ella li competeix a nivell regional”, ha asseverat Novo.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia