Política

El Govern espanyol requereix a Colau que posi l'efígie de Felip VI al saló de plens

Llanos de Luna adverteix que no col·locar-la “en un lloc preferent” suposa un incompliment de la llei

La delegada del Govern a Catalunya, Llanos de Luna, ha enviat un requeriment a l'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, perquè, d'acord amb la normativa vigent, col·loqui “en un lloc preferent de la sala de sessions” una efígie de l'actual cap d'Estat, el rei Felip VI.

El requeriment fa constar que la Delegació del Govern ha tingut coneixement que dijous passat dia 23 “el vostre consistori va procedir a la retirada de l'efígie de l'anterior monarca sense que s'hagi substituït per una efígie o retrat del nou monarca”.

Segons la carta enviada per la Delegació del Govern, “aquesta negativa a col·locar l'efígie o retrat de S.M. el Rei en un lloc preferent del saló de plens de l'Ajuntament suposa un incompliment de l'obligació de l'article 85.2 del Reial Decret 2568/1986 pel que s'aprova el reglament d'Organització, Funcionament i Règim Jurídic de les Entitats Locals”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia