Política

Munté lamenta que Rajoy “amenaci” al Govern i replica que és ell qui se salta les lleis

La vicepresidenta afirma que qui té un problema a Catalunya és l'Executiu espanyol pel seu “immobilisme” i “falta de diàleg”

Assegura que la Generalitat està “tranquil·la” davant les amenaces

La vicepresidenta de la Generalitat, Neus Munté, ha lamentat aquest dijous que el president del Govern espanyol, Mariano Rajoy, “amenaci” al Govern i al president de la Generalitat, Artur Mas, durant la seva participació en un acte a Castelldefels, i li ha replicat que l'únic que se salta la llei és l'executiu espanyol en aspectes com el finançament i la Llei de Dependència.

En declaracions als periodistes després d'una reunió entre Mas i l'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, ha respost d'aquestes maneres a les paraules de Rajoy, que va assegurar que si algú vol saltar-se la llei “tindrà un problema”: “Qui té un problema gran a Catalunya és el Govern de l'Estat pel seu immobilisme, falta de diàleg, postura unilateral i polítiques d'extrema austeritat”, ha respost Munté.

La vicepresidenta, que ha lamentat que Rajoy tornés a “amenaçar” el Govern des d'un acte de partit, ha assegurat que l'executiu català està “tranquil” perquè està complint la llei, i ha qüestionat que el Govern que lidera Mariano Rajoy pugui dir el mateix.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia