Política

Albiol: “Amb els independentistes és insostenible. Ha arribat el moment de donar un cop de puny a la taula i dir prou”

El candidat del PPC crida als “catalans que se senten espanyols” a “callar-los d'una vegada per totes” anant a votar als populars el 27-S

Afirma que una DUI “seria una acció molt perjudicial per al conjunt d'Espanya i per a Catalunya”

El candidat del PPC a la Generalitat, Xavier García Albiol, ha fet aquest divendres una crida a reunir el vot antiindependentista el 27-S al voltant de la seva llista. I per fer-ho, el popular ha defensat que cal “callar d'una vegada per totes” als sobiranistes anant a votar, sobretot aquells constitucionalistes “de Barcelona, l'Àrea Metropolitana i les grans ciutats de Catalunya”. I és que Albiol creu que a Catalunya “la situació amb els independentistes és insostenible” perquè han deixat els catalans que se senten també espanyols “com a ciutadans de segona”. I per això els esperona a votar al PPC. “Ha arribat el moment de donar un cop de puny a la taula i dir prou!”, ha dit en una entrevista a RNE.

“La situació és insostenible”. Per a Xavier García Albiol, Catalunya ha arribat a un punt amb els independentistes on les coses han tocat “l'extrem”. I és per això que crida als “catalans que se senten catalans i espanyols” a canviar-ho el 27-S. En una entrevista a RNE, el candidat del PPC ha considerat que “ha arribat el moment de donar un cop de puny sobre la taula i dir prou”. “ “Catalans que ens sentim espanyols, anem a callar-los d'una vegada per totes. I com? Anant a votar. Ens ho estem jugant tot en aquestes eleccions”, ha sentenciat vehement el candidat del PPC.

Xavier García Albiol, a més, també ha manifestat la seva intenció de se el líder del PPC, al menys al Parlament, amb independència dels resultats que obtinguin els populars el 27-S. “Jo mantinc els meus compromisos. Tenir un mal resultat és un escenari que no contemplo. Jo estaré allà a partir del 27-S, al Parlament donant la cara”, ha dit, tot assegurant que pensa treballar “per tots els catalans” perquè ara el Govern “tracta com a ciutadans de segona als que ens sentim catalans i espanyols”.

García Albiol també ha volgut replicar al president de la Generalitat, Artur Mas, que dijous al vespre va dir que a Madrid tenen “por” de la candidatura Junts pel Sí perquè és la del a la independència. “A Madrid no hi ha por a la llista; el que hi ha és por a Catalunya a que Mas, els seus companys d'ERC i els seus amics de la CUP poguessin arribar a tenir majoria al Parlament perquè podrien arribar a fer una DUI”, ha dit, tot afegint que “seria una acció molt perjudicial per al conjunt d'Espanya i per a Catalunya”.

Per “frenar” tot això, però, Albiol assegura que la millor opció és votar al PPC. I és que per acabar amb els plans dels sobiranistes, el popular creu que ha de mobilitzar a l'electorat de les grans concentracions urbanes de Catalunya, i per això ha fet una crida a la participació en aquestes zones. “Si aquells catalans de la ciutat de Barcelona, dels municipis de l'Àrea Metropolitana, i de les grans ciutats d'altres províncies van a votar en aquestes eleccions, els independentistes s'emportaran una sorpresa molt important el 27-S”, ha sentenciat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Segona onada d’explosions al Líban

Beirut
Josep Maria Vallès
Alcalde de Sant Cugat del Vallès (Junts per Catalunya)

“L’obsessió és revertir el dèficit de 22 milions el 2024”

Sant Cugat del Vallès

Les finances, a l’ull de l’huracà

Sant Cugat del Vallès
política

La CUP decideix sobre aliats i lideratges orgànics i s'imposa créixer

barcelona
Xevi Guitart
Delegat del govern de la Generalitat a Girona

“Vinc d’un vaixell i m’he ficat en un gran transatlàntic”

Girona
Elena Vila
Cap de l’oposició a Sant Cugat del Vallès (PSC)

“Falta ambició i no som la ciutat de referència que havíem estat”

SANT CUGAT DEL VALLÈS
Veneçuela

El Senat espanyol insta a reconèixer Edmundo González com a president veneçolà

Barcelona
Pròxim Orient

L’Assemblea General de l’ONU exigeix a Israel la fi de l’ocupació de Palestina

Barcelona
Pròxim

Israel anuncia “una nova fase” de la guerra, amb el focus posat al nord

Barcelona