Política

Guanyant Torrent es mostra en contra de les vacances de l'alcalde

La plataforma denuncia la decisió de Jesús Ros d'absentar-se del poble durant tot el mes d'agost

La Plataforma Ciutadana torrentina, que va contribuir amb el vot afirmatiu a la investidura de l'alcalde d'aquesta localitat de l'Horta el passat 13 de juny, davant la decisió d'aquest de prendre unes vacances de 30 dies durant tot el mes d'agost, manifesta el seu més absolut desacord amb aquesta.

Guanyant Torrent no veu amb bons ulls el fet que Ros, com alcalde de la vila més gran de la comarca de l'Horta, haja decidit prendre's unes vacances de 30 dies, quan en realitat tan sols li corresponen 2,5 dies, si es té en compte el calendari treballat.

A més, aquesta plataforma manifesta que “la ciutat no es pot permetre el luxe que l'alcalde desaparega de l'Ajuntament quan hi ha tanta feina per fer en molts aspectes de la vida social, econòmica, cultura, política i mediambiental”.

La plataforma ciutadana denuncia que res no se sap encara del pla d'emergència social, ni de les propostes per lluitar contra la desocupació o per millorar la participació ciutadana en una vila considerada com a “Gran Ciutat”.

Tampoc no s'ha vist res positiu respecte de l'aturada dels futurs desnonaments. Temes com l'auditoria comptable, administrativa i de gestió o allò relacionat amb l'educació, restaran aparcats degut a l'absència de l'alcalde. Tampoc es determinarà res respecte dels temes mediambientals, transport o mobilitat on, tan sols amb un decret d'alcaldia, es podrien avançar qüestions pendents.

Ni què dir té que, l'absència de l'alcalde de Torrent deixarà en l'aire l'estudi sobre la municipalització dels serveis públics proposats per aquesta plataforma ciutadana. També estan lluny d'abordar-se els assumptes relacionats amb una sanitat més accessible, la discapacitat o la dependència que, en tractar-se de temes supramunicipals, Ros ha decidit mirar cap a un altre cantó i ha delegat en quatre seus regidors perquè li cobrisquen les esquenes.

El regidor Jaume Santonja manifesta que “si com ha afirmat Jesús Ros públicament, romandrà al poble durant el mes d'agost, no hi ha cap necessitat de delegar les seues funcions; la ciutadania ens ha posat al Consistori perquè treballem i no per fer vacances al mes següent de fer-nos càrrec d'aquestes responsabilitats”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Cañigueral avisa que si no governen “moltes coses quedaran aturades”

cassà de la selva
regne unit

Carles d'Anglaterra reprendrà dimarts l’agenda pública

barcelona
unió europea

La CE posa objeccions a la fusió entre Iberia i Air Europa

barcelona
Política

Mor Frank Field, ministre de la Seguretat Social en el primer govern de Tony Blair

Albiach alerta que es disputen l’escó de Girona amb Aliança Catalana

girona

Paneque: “El projecte clau és la construcció del nou Trueta”

salt
Regne Unit

Cinc acusats per atacs contra negocis vinculats amb Ucraïna

Barcelona

Vergés reivindica un Govern que gestioni el territori atenent a la seva diversitat

ripoll
Àsia-Pacífic

La Xina i els EUA es retreuen el respectiu suport a Rússia i Taiwan

Barcelona