Política

La mare i la germana de Bin Laden moren en un accident d'avioneta

L'aparell s'ha estavellat durant l'aterratge contra un aparcament de l'aeroport britànic de Balckbushe, al nord del comtat de Hampshire

La germana i la madrastra del desaparegut líder d'Al-Qaida Bin Laden haurien mort aquest divendres a la nit en un accident del seu jet privat mentre aterrava a l'aeroport de Balckbushe, a la Gran Bretanya, segons han informat mitjans de comunicació anglesos.

La policia britànica ha explicat que en el sinistre van morir tots els ocupants de l'aparell, tres passatgers i el pilot. I tot i que encara no s'ha confirmat la identitat de les víctimes, l'ambaixador saudita al Regne Unit, el príncep Mohammed bin Nawaf Al Saud, ha fet pública una nota de condol al seu compte de Twitter: “L'altesa reial el Príncep Mohammed bin Nawaf bin Abdul Aziz, l'ambaixador del Custodi de les Dues Mesquites Sagrades al Regne Unit, ofereix el seu condol als fills del difunt Mohammed bin Laden i els seus parents arran del greu accident de l'avió que transportava membres de la família a l'aeroport Balckbushe”.

L'avioneta es va estavellar contra un magatzem de vehicles d'ocasió mentre començava el descens per aterrar a l'aeroport de Blackbushe, segons les primeres informacions. “Ho vaig veure tot. Vaig veure just quan l'avió, que queia en picat, va xocar amb els cotxes i tot va començar a cremar”, ha declarat Andrew Thomas, que estava comprant un vehicle en el moment de l'impacte, a la cadena britànica BBC. Les autoritats han iniciat les investigacions per determinar les causes del sinistre.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia