Política

Guíxols des del Carrer alerta de vessaments a Port Salvi

El grup de Guíxols des del Carrer, després de demanar informació en l'últim ple municipal sobre el presumpte abocament d'aigües residuals efectuat per un establiment hoteler al Port Salvi de Sant Feliu, diu que ha detectat al llarg d'aquest mes un altre vessament d'aigües brutes i ha demanat que s'inclogui en l'ordre del dia del ple d'aquest dijous un punt específic per parlar de la qüestió i del “mal ús de l'espai públic del camí de ronda” per part de l'empresa que gestiona l'hotel.

Igualment en la sessió i a partir dels temes que els veïns han fet arribar a la bústia pública de preguntes i suggeriments de la formació, el regidor Jordi Lloveras plantejarà altres preguntes, com ara respecte als problemes que pot plantejar el mosquit tigre al municipi i les mesures per combatre'l. O bé sobre el nombre de famílies que viuen al municipi en situació de risc d'exclusió social. El grup entén que les polítiques per pal·liar l'exclusió social en el pressupost municipal del 2016 haurien de quedar “més ben reflectides”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia