Política

Junts pel Sí farà l'últim gran acte de campanya el 24 de setembre a Girona

La candidatura programa actes a totes les capitals i principals ciutats gironines i almenys en una desena hi haurà líders nacionals dels partits

La candidatura Junts pel Sí encara està acabant de concretar tot el calendari d'actes de la campanya, però a les comarques gironines ja n'hi ha una quinzena de programats, molts d'ells els dies vinents, encara en precampanya. N'hi haurà a totes les capitals de comarca i també a la resta de grans ciutats de la demarcació, i almenys en una mitja dotzena de casos inclouran també líders nacionals de CDC i/o ERC. Lluís Llach, el cap de llista gironí, serà a tots excepte algun que coincideixi d'horari, i la majoria també comptaran amb Anna Caula (número 2) i Carles Puigdemont (número 3). Dolors Bassa, que finalment va de sis per qüestions de paritat, podríem dir que exercirà de fet de número 4 ja que també participarà en molts dels actes.

Destaquen, sobretot, de moment, tres dates. El dijous 24 de maig la llista unitària independentista farà l'últim gran acte de campanya a nivell nacional a Girona. Hi seran Raül Romeva, Artur Mas i Oriol Junqueras. Serà l'últim gran acte perquè Junts pel Sí ha optat perquè el dia 25 es facin actes finals de campanya a cada ciutat o municipi i no pas un gran acte central.

Aquesta és la gran data final, però abans hi haurà altres actes amb presències destacades. Després de l'acte de presentació a la ciutat de Girona el 23 d'agost i del que es va fer a Puigcerdà dijous passat, la següent gran cita serà diumenge que ve a Banyoles, amb Raül Romeva, Artur Mas i Anna Simó. Un altre dia fort serà el dilluns 14, amb dos actes simultanis a Olot –amb Mas, Forcadell, Llach i Guinó– i Lloret de Mar –amb Jordi Turull i Eduardo Reyes–. A més, al cap de dos dies, Artur Mas i Anna Simó tornaran a les comarques gironines per fer un acte a Figueres.

LES PRINCIPALS DATES

24.09.15
Aquest dia
es farà l'acte central de Girona, amb Romeva, Mas, Junqueras i Llach. Últim gran acte nacional.
14.09.15
Dia
que coincidiran dos actes a les 19.30 h: a Olot hi haurà Mas, Forcadell i Llach; i a Lloret, Turull i Reyes.
06.09.15
Aquest dia
hi haurà un gran acte a la plaça Major de Banyoles, a les 19 h, amb Romeva, Mas, Simó, Llach i Caula.

Els actes dia a dia, ciutat a ciutat

Després de l'acte d'ahir a Sant Feliu, avui és el torn d'un altre municipi del Baix Empordà, Palafrugell. Demà els principals candidats gironins seran a Roses i demà passat a Palamós, on hi serà també Marta Rovira. Divendres, Josep Rull i Marina Geli acompanyaran Llach a Santa Coloma i dissabte la vicepresidenta Munné serà a l'acte dels candidats gironins a Ripoll. Diumenge serà un dels dies forts, amb Romeva, Mas, Simó, Llach i Caula, a Banyoles. Dimecres 9 serà el dia de la Bisbal. Després de l'inici de campanya amb un acte a Girona encara en preparació, el dia 10, i de la Meridiana el dia 11, el següent acte programat actualment és a Salt el diumenge 13, amb Turull donant suport als candidats gironins. A hores d'ara encara falten molts actes de campanya per concretar, però ja estan fixats dos actes simultanis a Olot i Lloret el dia 14 –el primer amb Mas, Forcadell i Llach com a caps de cartell i el segon, amb Turull i Eduardo Reyes–, un acte a Blanes amb els candidats gironins el dia 15, a Blanes, i un gran acte a Figueres el dia 16, amb Mas i Simó, a més del gran acte central del dia 24.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia