Política

Rivera: “Juguem contra un equip dopat pels diners públics”

El president de Ciutadans, Albert Rivera, va declarar ahir que està acostumat a jugar contra “un equip dopat pels diners públics”, en referència als partits catalans que advoquen per la independència, encara que la seva formació té una altra energia, que és la il·lusió. “Jugarem amb les seves regles de joc i, tot i així, els guanyarem”, va afegir.

Rivera va presentar ahir, juntament amb la cap de llista de la formació, Inés Arrimadas, la campanya del seu partit per a les eleccions, i va afirmar que “vull poder dir que hem fet història i vèncer al nacionalisme a les urnes”, va insistir Rivera, per a qui ara comença l'etapa més important de la democràcia a Catalunya. El president de Ciutadans va afirmar que, malgrat no repetir com a candidat a Catalunya, col·laborarà intensament en la campanya dels comicis catalans. No es va estalviar les crítiques a Artur Mas ni tampoc als partits tradicionals de l'escena espanyola. “Hi ha gent que vol independitzar-se d'Espanya, però jo només vull independitzar-me del PP i del PSOE”, va concloure. Per la seva banda, Arrimadas va prometre una “auditoria real” dels comptes de la Generalitat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia