Política

El PSC celebra que Ada Colau no participi en la Via Lliure de l'11-S

Collboni demana a l'alcaldessa que per “coherència” s'oposi “a l'adhesió de Barcelona a l'AMI

El president del grup municipal socialista a l'Ajuntament de Barcelona, Jaume Collboni, ha valorat positivament la decisió de l'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, de no participar en la Via Lliure de la Diada de l'11 de setembre a la Meridiana.

Ada Colau ha assegurat que no assistirà a la manifestació de l'11S per considerar que aquest any té un caràcter excepcional, en estar vinculada al procés electoral del 27-S.

Collboni, en un comunicat, li ha demanat també a Ada Colau que per “coherència” s'oposi “a l'adhesió de Barcelona a l'Associació de Municipis per la Independència (AMI), una proposta que ha titllat “d'electoralista i que divideix i confronta als catalans”.

Collboni ha reiterat que el seu grup votés no a l'adhesió a l'AMI i ha afegit “que un municipi s'associï sempre s'ha fet amb un ampli consens i majoria que per ara no existeix, sigui quina sigui la naturalesa de l'associació”

L'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, ha anunciat avui que el seu grup municipal, Barcelona en Comú, s'abstindrà en el ple del pròxim 7 de setembre on es votés l'adhesió a l'AMI. També ha dit que no participarà en cap acte de la campanya electoral del 27S.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia