Política

El PP valencià obrirà un correu perquè els ciutadans denuncien “els atacs” del Consell a les llibertats

NNGGCV iniciarà a més una recollida de signatures en la plataforma change.org a favor de les llibertats del poble valencià

També publicarà a les xarxes socials “els despropòsits” que s'estan cometent als governs municipals

Noves Generacions del PP valencià posarà en marxa un correu perquè els ciutadans facen arribar els casos en els quals “el tripartit de PSPV, Compromís i Podem atempte amb les seues mesures contra la llibertat dels valencians”, segons explica la formació a través d'una nota de premsa. .

La iniciativa s'emmarca dins de la campanya #PParaLaLibertad que la presidenta del PPCV, Isabel Bonig, va presentar en el marc de l'Escola d'Estiu de NNGGCV. Segons ha explicat el president de l'organització juvenil, Juan Carlos Caballero, l'objectiu d'aquest correu [email protected] “és recopilar tots els casos que estem veient en els quals els nous governs estan menyscabant les llibertats personals però sobretot ser l'altaveu de denúncia d'aquestes situacions”.

“Cada dia ens alcem amb una ocurrència nova del Consell o dels governs municipals del tripartit. Aquest cap de setmana mateix amb la censura de l'Himne de la Comunitat Valenciana, i davant això la societat ha de reaccionar i dir-los que ja està bé de prohibicions sectàries i d'imposicions i NNGGCV va a assumir aquest paper de consciència crítica amb tot el que estan fent”, ha indicat Caballero.

A més, NNGCV iniciarà una recollida de signatures en la plataforma change.org “a favor de les llibertats del poble valencià” que segons asseguren “cerca sumar a tots aquells que en aquests tres mesos estan veient com els governs de l'esquerra els estan prohibint què educació escollir o en quin idioma estudiar, quines tradicions celebrar en els seus pobles, que himnes tocar o fins i tot fins a anar a comprar els diumenges”.

“La farsa del tripartit”

La campanya es completarà amb una sèrie d'imatges que a través de les xarxes socials donen a conèixer tots “els despropòsits” que s'estan cometent en molts municipis, on s'atempta fins a contra la llibertat individual de les persones i el seu dret, per exemple, a assistir o no a una processó. A més, se subratllarà “la farsa del tripartit” que va vendre als valencians que entrava a governar perquè hi havia una situació de “emergència social” i s'anava a centrar a “rescatar persones i l'única cosa que està fent és “rescatar polèmiques i enfrontaments” en lloc de gestionar que és per al que els han votat.

Finalment, s'instarà els joves que compartisquen vídeos en les xarxes socials de 30 segons donant a conèixer i denunciant les situacions que hagen viscut, tant a nivell personal com en els seus municipis, “en les quals mesures del tripartit coarten la llibertat, fent així participativa la iniciativa”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

àsia

Taiwan ratifica la constitucionalitat de la pena de mort

barcelona

Lara Torres, de Sumem Lloret, demana que es respectin les decisions del partit

LLORET DE MAR
pròxim orient

Israel ignora l’amenaça de Hezbol·là i intensifica els atacs contra el Líban

barcelona
Carme Viñas i Benítez
Regidora portaveu d’ERC i cap de l’oposició a Calonge i Sant Antoni

“Ha quedat clar que el govern no ens volia tenir a dins”

Calonge i Sant Antoni

Un Comebe per al front del Segre

Barcelona
Europa

Letònia reforça l’ús del letó en detriment del rus al mercat laboral

Barcelona
estat francès

Barnier presenta a Macron el seu govern de perfil de centredreta

barcelona
àsia

Condemnat a Hong Kong a presó per dur una samarreta “sediciosa”

barcelona
Unió Europea

El TJUE creu que les clàusules preus de Booking limiten la competència

Barcelona