Política

Badalona es reivindica davant els candidats del 27-S

L'alcaldessa de Badalona, Dolors Sabater, acompanyada d'integrants de l'equip de govern i de CiU, va encetar ahir una tanda de trobades amb els candidats a les eleccions del 27-S. L'objectiu d'aquestes reunions es explicar als candidats quines són les principals necessitats i potencialitats de la ciutat, així com posar Badalona en l'agenda política nacional.

El cap de llista per Barcelona de Junts el Sí, Raül Romeva, va ser el primer a trobar-se amb l'alcaldessa de Badalona. Van repassar temes relatius a infraestructures i equipaments pendents, com ara els laterals de l'autopista C-31, el Museu del Còmic i també del deute pendent de la Generalitat. Sabater va destacar la “sintonia en l'anàlisi de la ciutat”. L'alcaldessa va recordar que no participarà en la propera campanya electoral, però que sí que assistirà a a la manifestació de la Diada a l'avinguda Meridiana de Barcelona. Avui, l'equip de govern encapçalat per Sabater es reuneix amb el cap de llista de Catalunya Sí que es Pot, Lluís Rabell.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.