Política

Puig: “Els símbols estan per a unir”

El president de la Generalitat assegura que com a govern faran tots els possibles perquè les senyes servisquen per a reforçar la identitat dels valencians

Qualifica d'actuacions “singulars” els canvis fets per alguns alcaldes sobre aquesta qüestió

El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha assegurat aquest dimarts que “no hi ha cap problema amb els símbols” del País Valencià i sobre aquest tema ha recalcat que “els simbòls estan per a unir i no per a separar”.

Sobre aquest tema, ha afirmat que la seua posició com a govern és “fer tots els possibles perquè els símbols servisquen per a reforçar la nostra identitat” perquè les banderes “serveixen per a unir” i “quan serveixen per a separar és millor deixar-les a casa”,

Puig, preguntat pels canvis dels símbols registrats en alguns ajuntaments , ha assenyalat que es tracta d'actuacions “molt singulars” i “sobredimensionar-les no està en el nostre esperit”. En aquest sentit, ha comentat que no coneix “en profunditat” les decisions que s'han pres en alguns consistoris i les causes que les han motivades i per tant ha mantingut que seria “absurd” per la seua banda fer algun tipus de manifestació. “Són absolutament singulars aquestes actuacions”, ha garantit.

Per la seua banda, el conseller d'Educació, Vicent Marzà, ha assenyalat que en el seu departament estan ocupats en el treball i que en té “molt”. Com a exemple d'aquest esforç ha posat el pla per a la gratuïtat dels llibres, que s'ha presentat tot just aquest matí.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia