Política

Reus obre l'ordenança de civisme a la participació ciutadana

Que la ciutadania pugui enviar les seves propostes i suggeriments a l'ordenança de civisme. Aquest és el punt de partida del procés participatiu que el govern municipal va presentar dimarts durant la primera reunió de la comissió creada arran de la derogació per part del ple del text aprovat per CiU i el PP. La proposta va rebre el consens inicial dels grups polítics, malgrat que es podran fer puntualitzacions fins al 7 de setembre, segons va explicar el portaveu del govern, Joaquim Enrech. Pel dia 7 d'octubre hi ha prevista una reunió amb entitats i societat civil per tal d'explicar el contingut i el sentit de l'ordenança derogada, que malgrat tot continua vigent, i l'objectiu és poder tenir un nou text el març de 2016.

Els tècnics de la regidoria de Participació i Ciutadania seran els encarregats de recollir totes les propostes que pugui fer la ciutadania, a través del correu electrònic, el telèfon o bé el web del municipi. Els tècnics seran els encarregats de donar forma i validar les propostes, sempre amb l'assessorament dels serveis jurídics o d'altres departaments del consistori.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia