Política

L'enregistrament dels plens a Sant Joan

La CUP lamenta que CiU no els deixi gravar les sessions ni per a ús intern

El grup municipal de la CUP, a l'oposició de l'Ajuntament de Sant Joan les Fonts, ha criticat la decisió de l'equip de govern de CiU de no deixar-los enregistrar el so de les sessions plenàries, tot i que només sigui per a ús intern de la seva assemblea local. La CUP lamenta que tampoc no se'ls deixi publicar articles a la revista municipal El Soroll i que CiU s'hagi negat a la proposta d'una xerrada informativa sobre el pressupostos i les ordenances fiscals. Finalment, el partit assembleari ha informat que no ha prosperat en l'últim ple una moció sobre la retirada de la fotografia del Felip VI que presideix la sala de plens ni una que aposta per penjar l'estelada a la façana del consistori. Sí, en canvi, s'ha aprovat una moció conjunta a favor de l'acollida de refugiats i la declaració de Sant Joan com a municipi lliure de transgènics.

L'alcalde, Joan Espona, ha justificat la negativa als enregistraments avançant que aviat hi haurà una gravació oficial de les sessions plenàries que estarà a disposició de tothom al web de l'Ajuntament. Amb això, ha afirmat, es pretén evitar manipulacions. Sobre la participació a El Soroll, ha volgut remarcar que és una revista oberta a les entitats del poble, no pas a grups polítics. Quant a un acte obert informatiu sobre les ordenances i pressupost municipal, Espona ha dit que els veïns ja els han donat la confiança per elaborar-los. “Si la CUP aporta alguna proposta i és interessant, per què no incloure-la en els pressupostos?”, ha sentenciat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia