Política

Rajoy, disposat al diàleg, però no per “trencar la sobirania nacional”

El president del govern espanyol garanteix que vetllarà pel compliment de la llei i no perdrà “ni un minut” en satisfer els qui es guien per la “deslleialtat i desobediència”

Promet treballar per “recompondre la fractura” que, segons ell, s'ha obert a la societat catalana

El president del govern espanyol, Mariano Rajoy, ha reiterat aquest dimarts que sempre estarà“disposat al diàleg” però no cedirà davant els qui volen “trencar la sobirania nacional”.

Durant la seva participació en un esmorzar col·loqui organitzat pe Fòrum ABC Deloitte a Madrid, el cap de l'executiu de l'Estat ha reivindicat el PP i el seu govern com a garantia de la unitat d'Espanya: “Mentre jo sigui president –espero ser-ho uns anys més– vetllaré pel compliment de la llei com ho he fet fins ara”, ha dit. Ha afegit que durà a terme aquesta defensa de la unitat “amb sentit del deure i la responsabilitat, però també amb sentit de la proporció i amb prudència”.

En aquest sentit, ha reiterat que ell “sempre ha estat disposat al diàleg” i “sempre ho estarà” però “no per trencar la sobirania nacional ni per liquidar els drets i la igualtat dels espanyols”.

El líder del PP ha subratllat que “treballarà per recompondre la fractura” que, segons ell, “s'ha obert al si de la societat catalana”, però ha advertit que “no perdrà ni un minut” del seu temps en provar de “donar satisfacció a qui té com a únic nord la deslleialtat i la desobediència a les lleis que ens hem donat tots”.

“En definitiva, col·laboració des de la lleialtat, la trobaran en mi tota, però imposicions des de la deslleialtat, cap”, ha sentenciat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia