Política

Compromís ajorna dues setmanes la decisió sobre l'aliança amb Podem

Fran Ferri assegura que la coalició anirà unida a les eleccions del 20 de desembre

El termini per a inscriure les coalicions electorals finalitza el 7 de novembre

L'executiva de Compromís s'ha donat un termini de dues setmanes per a “continuar plantejant i veient com arribar a un acord final” amb vista a la possible aliança electoral amb Podem per a les eleccions generals del 20 de desembre.

Així ho ha assenyalat el síndic de la coalició en les Corts, Fran Ferri, que ha explicat que en l'executiva celebrada en la vesprada d'aquest dimarts, que es va perllongar fins a “molt tard”, es va acordar donar un termini de dues setmanes, fins al 20 d'octubre, per a continuar abordant aquesta qüestió després del pronunciament de les bases que conformen la formació (el sí a l'aliança d'Iniciativa i Els Verds i el no del Bloc i Gent de Compromís). Encara que ha explicat que ell no va estar present en la reunió, ha assegurat que “el que va quedar clar en l'executiva d'ahir és que Compromís anirà unit a les generals “sí o sí”, a cosa que va quedar “molt palesa i molt clara”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia