Política

Rajoy assegura que Espanya té “un projecte comú il·lusionant”

El president del govern espanyol reivindica la sortida de la crisi i crida a continuar treballant per crear dos milions de nous llocs de treball

Es compromet a abaixar més els impostos i donar “facilitats” als emprenedors

El president del govern espanyol, Mariano Rajoy, ha reivindicat aquest dimecres la sortida de la crisi i ha promès “abaixar més els impostos” la pròxima legislatura. Segons ell, Espanya té “un projecte comú il·lusionant”: mantenir el ritme actual de creació d'ocupació i fer possible que es generin dos milions de llocs de treball.

Rajoy ha fet aquestes manifestacions durant la inauguració del South Summit, unes jornades per a joves emprenedors que tenen lloc a la plaça de toros de Las Ventas de Madrid. El president espanyol ha assegurat que l'Estat “encara una recuperació prometedora per a tots” i ha destacat que fa tres anys “ningú afirmava ni pensava que només tres anys després Espanya –-com diu el fons Monetari Internacional– al 2015 creixeria més del doble que la mitjana europea i molt per sobre que els grans països de la UE com Alemanya, França i Itàlia”.

“Hem crescut davant la adversitat com la gran nació que som. Ens hem aixecat i avui de nou drets hem de sentir-nos en peu d'igualtat amb les grans nacions del món”, ha subratllat. En la seva opinió, els espanyols “no tenen res a envejar de ningú” i, en canvi, són “envejats per moltes coses”.

“Projecte comú il·lusionant”

Rajoy ha afirmat que “Espanya té un gran futur i un projecte comú il·lusionant”, que passa per “mantenir el ritme actual de creació d'ocupació i estendre aquesta tendència als pròxims anys”. L'objectiu final és crear “dos milions de llocs de treball” més. Per fer-ho, ha dit, el govern espanyol mantindrà les polítiques econòmiques, “baixarà més els impostos”, donarà “facilitats als emprenedors” des del convenciment que “és la societat qui genera benestar, riquesa i llocs de treball”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

estats units

Impliquen Trump en els esforços per no veure’s perjudicat en les eleccions

barcelona

El ple aprova el reglament del Consell de la Gent Gran

cassà de la selva

Paneque i Puga obren la campanya fent una defensa de la democràcia

l’escala
política

Arrenca la cursa per guanyar i, sobretot, sumar una majoria

barcelona
política

Illa se solidaritza amb Sánchez i fa una crida a la “resistència col·lectiva”

sabadell
haití

Dimiteix el primer ministre i es constitueix el Consell de Transició

barcelona

ERC diu que és l’única que treballa per la llibertat de Catalunya i la millora de la gent

girona

Vergés: “Amb el lideratge de Puigdemont recuperarem el bon govern”

girona
estats units

Més universitaris detinguts a Los Angeles en protestes propalestines

barcelona