Política

Cartes de suport a Mas des dels municipis de la Selva

Membres de l'ANC de Santa Coloma, Vilobí i la Cellera van ser els encarregats d'enviar ahir les més de 400 autoinculpacions recollides en poc temps pel 9-N

Membres de l'ANC de tres municipis de la comarca de la Selva van anar ahir a Correus a entregar les 410 cartes d'autoinculpació que han recollit, en alguns casos en poques hores, i com a mostra de suport a Artur Mas, que declara avui com a imputat pel 9-N. En el cas de Santa Coloma, les 120 cartes d'autoinculpació es van recollir en un únic acte, concretament en la concentració de suport que es va fer dimarts al vespre davant l'ajuntament en solidaritat no només amb Artur Mas sinó amb la consellera Irene Rigau i l'expresidenta del govern Joana Ortega, que ja van declarar dimarts.

A la Cellera de Ter es van reunir 72 cartes, també en poc temps, mentre que a Vilobí d'Onyar, on es va fer una campanya de recollida més llarga, s'ha arribat a les 218 cartes. L'entitat Farners per la Independència recorda que avui, a més, surt un autocar del parc de Sant Salvador a les vuit del matí per anar a donar suport a Artur Mas en la declaració com a imputat davant el TSJC. Entre els que van anunciar que es desplaçarien a Barcelona com a mostra de suport –però no en l'autocar de Santa Coloma– hi ha l'alcalde de Lloret de Mar, Jaume Dulsat (CiU), i el regidor i diputat lloretenc Jordi Orobitg (ERC). Pere Bassols, membre de Farners per la Independència, va valorar molt positivament la campanya, que en alguns casos ha estat molt breu. “Amb més temps hauríem tingut encara moltes més cartes, a Vilobí feia dies que en recollien”, va dir.

LA XIFRA

410
cartes
de veïns de Santa Coloma, Vilobí i la Cellera de Ter es van enviar ahir des de Correus de Santa Coloma.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Dolors Feliu i Torrent
Presidenta de l’Assemblea Nacional Catalana

“El resultat de la consulta és un «no de moment» a la llista cívica”

BANYOLES

El dilema de l’ANC

Banyoles

Un anunci inesperat i una decisió incerta

Banyoles

Força, empatia, lideratge, defensa...

Barcelona
CRÒNICA

Les primeres hòsties de la Laia Estrada

política

El PSC s’enlaira i l’independentisme suma en el CEO

barcelona
anàlisi

Reflexió de Sánchez i vot compromès

Historiador
anàlisi

L’heroi de tragèdia ens escriu una carta

Professora emèrita de la Universitat Autònoma de Barcelona
Carlos Carrizosa
Candidat de Ciutadans

“Puigdemont ens ha tractat com ciutadans de segona”

Barcelona