Política

Rajoy tria València per a presentar el programa electoral del PP

Serà dissabte a l'Hemisfèric, un dels edificis de la Ciutat de les Arts

El president del govern espanyol torna a convertir la capital valenciana en un dels seus llocs preferits per als actes de partit

El president del govern espanyol, Mariano Rajoy, presentarà el pròxim dissabte el seu programa electoral per a les eleccions generals del 20 de desembre a l'Hemisfèric, situat al complex de la Ciutat de les Arts i les Ciències de València.

Segons han informat fonts del partit, el PP buscava un lloc “significatiu” per a l'acte i es va pensar en el Trinquet de Pelai, però es va descartar per problemes d'aforament i sonoritat. L'acte se celebrarà en un dels edificis del complex turístic, el primer que va obrir al públic i que alberga tres sistemes de projecció de cinema en un pantalla còncava de 900 metres quadrats.

Tot apunta que el líder del PP vol recuperar el suport d'un dels tradicionals graners de vots dels populars i on el passat 24 de maig va patir una de les derrotes més sagnants. En l'última legislatura –sobretot des de la dimissió de Francisco Camps– Rajoy va evitar xafar el territori valencià, esguitat per nombroses causes relacionades amb la corrupció. Tanmateix, el president del govern espanyol va visitar el territori valencià en dues ocasions el passat mes d'octubre, de primer a València per participar en unes jornades de la nova direcció del PPCV –encapçalada ara per Isabel Bonig– i després a diverses localitats del sud on se'l va poder veure en una filada de moros i cristians i “cuinant” una paella.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia