Política

Les Corts reformen el reglament per garantir paritat en els seus òrgans

La modificació també comporta la creació de la comissió que ha d'abordar la nova ràdio i televisió i l'espai audiovisual, la comissió de polítiques d'igualtat de gènere i del col·lectiu LGTB

El ple de les Corts valencianes ha aprovat aquest dimecres una modificació del seu reglament intern per garantir que hi haja paritat de manera obligatòria en els òrgans de la cambra autonòmica i en els nomenaments als òrgans estatutaris. La modificació s'ha pogut tirar avant amb el vot a favor de tots els grups parlamentaris a excepció del PP, que s'hi ha abstingut, ja que troba que la paritat no ha de ser per quota sinó per capacitat.

La modificació també comporta la creació de la comissió que ha d'abordar la nova ràdio i televisió i l'espai audiovisual, la comissió de polítiques d'igualtat de gènere i del col·lectiu LGTB, així com la comissió de drets humans. En concret s'han reformat els articles 3, 5, 37, 41, 45, 50 i 178 del reglament de la cambra autonòmica.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia