Política

L'oficina “Parla amb Joan Ribó” ha atés un centenar de veïns en sis mesos

Cada dijous l'alcalde obri les portes del seu despatx per a escoltar les propostes de la ciutadania

S'han registrat 84.000 visites al balcó principal de l'Ajuntament

L'oficina municipal “Parla amb Joan Ribó” ha atés, des de final del passat mes de juny, 845 persones, 575 de les quals ja han vist resolta la seua petició. Més d'un centenar (123) dels ciutadans que s'han posat en contacte amb aquest nou servici han sigut atesos en l'alcaldia, on cada dijous Joan Ribó obri les portes del seu despatx per escoltar les propostes de la ciutadania. En aquest marc d'obertura de la casa consistorial destaquen altres xifres, com les aproximadament 84.000 visites registrades al balcó principal de l'Ajuntament o les més de 60.000 entrades al Museu Històric.

La posada en marxa de l'oficina “Parla amb Joan Ribó”, que respon a la voluntat de l'alcalde de rebre la ciutadania per a escoltar i recollir els seus suggeriments, queixes, projectes o aportacions, atén a qui formalitza la seua petició a través de diferents canals: per escrit, presentat en registre d'entrada o enviat per correu, per telèfon o a través de les xarxes socials, com el web de l'Ajuntament, on els interessats poden omplir i enviar una plantilla de sol·licitud.

Les consultes són diverses, i es remeten segons la seua tipologia a les delegacions municipals competents. Entre les més freqüents es troben les relacionades amb actuacions urbanístiques, llicències d'activitats o recursos socials. Concretament, de les 845 peticions anteriorment esmentades, 523 han sigut derivades a les delegacions i 199 han sigut gestionades des de la mateixa oficina.

D'altra banda, i pel que fa al nombre de persones que han visitat les dependències municipals des que l'alcalde va prendre la mesura de permetre l'accés lliure dels ciutadans i ciutadanes a la casa consistorial, cal destacar que, segons constata el personal funcionari encarregat d'atendre les visites, “l'atractiu d'accedir al balcó es manté”, així com l'entrada a altres punts d'interés cultural de l'edifici com el Museu Històric Municipal (situat a la mateixa planta), l'hemicicle o el Saló de Cristalls.

Durant el passat mes de novembre, 11.486 residents de la ciutat i turistes van visitar l'Ajuntament, i 7.818 van accedir al Museu Històric Municipal, que des del 15 de juny (quan es va acordar l'entrada gratuïta) ha rebut 62.141 visites.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

política

La Fiscalia General de l’Estat demana la recusació de Macías en la causa de la llei d’amnistia

barcelona
unió europea

El Parlament Europeu reconeix Edmundo González com a president “legítim” de Veneçuela

barcelona
política

L’exalcalde de Vilassar de Dalt, candidat a dirigir ERC amb Camps, Jordà i Sans

barcelona
pròxim orient

Israel diu haver frustrat un complot iranià per matar Netanyahu

barcelona
judicial

Llarena veu un possible delicte dels Mossos en la no detenció de Puigdemont

barcelona
política

Junts fa pressió perquè Illa inclogui Puigdemont en la ronda de trobades amb expresidents

barcelona

El ple de Vilablareix puja 30 euros la taxa d’escombraries

VILABLAREIX
Pròxim Orient

Segona onada d’explosions al Líban

Beirut
Josep Maria Vallès
Alcalde de Sant Cugat del Vallès (Junts per Catalunya)

“L’obsessió és revertir el dèficit de 22 milions el 2024”

Sant Cugat