Política

C's augura noves eleccions i creu que JxSí i la CUP “certificaran la defunció” del procés si no hi ha acord

El portaveu parlamentari de la formació taronja creu que les dues formacions efectuen “un paperot” per justificar que han fet “tot el possible”

El portaveu parlamentari de C's, Carlos Carrizosa, ha augurat noves eleccions perquè la CUP i Junts pel Sí mantenen cadascú les seves posicions sobre el debat d'investidura i no es possible formar Govern. En aquest sentit, considera que les eleccions del 27-S van deixar el procés “mort” i que un cop s'acabin les negociacions sense acord al bloc independentista se'n “certificarà la defunció”. Per ara, Carrizosa entén que les dues formacions fan “un paperot” perquè han de justificar davant de les seves bases que cadascú va fer “tot el possible” per assolir-lo. “Molt hauria de canviar la opinió de la majoria assembleària perquè al final doni suport a Mas”, ha resolt en roda de premsa aquest dimarts.

Pel portaveu parlamentari de C's les posicions de “sostrat” de la CUP i Junts pel Sí no han canviat sinó que es mantenen al seu punt d'inici: “antagòniques i irreconciliables”. Per això si es mantenen així, Carlos Carrizosa ha augurat noves eleccions perquè no serà possible formar Govern.

El “paperot” d'aquests dies, creu, passa per justificar davant les seves bases que s'ha fet “tot el possible” per assolir un acord d'investidura. Els anticapitalistes estan “dolguts i preocupats davant l'artilleria mediàtica” a què se'ls ha “sotmès” tant des de Junts pel Sí com la Generalitat, ha assegurat. “Molt hauria de canviar l'opinió de la majoria dels assemblearis com perquè al final doni el seu suport a Mas”, ha resolt en roda de premsa al Parlament aquest dimarts.

En aquest sentit, ha emmarcat l'intercanvi de declaracions en un intent de la CUP de “defensar-se” d'aquesta artilleria i justificar així el ‘no' a la investidura que pugui “engegar a rodar el procés”. De fet, ha afegit Carrizosa, el procés va quedar “mort” en el plebiscit del 27-S. “I serà certificar-ne la defunció quan acabin les negociacions” sense acord i per “donar-se la culpa” els un als altres.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.