Política

Cambrils aprova les ordenances fiscals

El municipi del Baix Camp fixa el tipus impositiu de l'IBI en el 0,84

El ple de l'Ajuntament de Cambrils va aprovar dilluns passat les ordenances fiscals per al 2016. D'acord amb l'expedient validat pel ple, el tipus impositiu de l'IBI serà del 0,84, cosa que “permet que Cambrils sigui, de les deu ciutats més importants del Camp de Tarragona, la que té el tipus impositiu més baix”, en paraules del regidor d'Hisenda i Personal, Jaume Gila. Les ordenances “compleixen el compromís de no apujar els impostos municipals per sobre de l'IPC”, va explicar el mateix Gila.

Les ordenances aprovades definitivament també mantenen les bonificacions, les subvencions i les exempcions per tal d'ajudar les famílies més desfavorides i s'amplia les taxes de la cartera de serveis socials en què es preveu la possibilitat de reducció de tram de nivell d'ingressos, i fins i tot l'exempció, en funció de la valoració feta pels treballadors socials.

A excepció de l'IBI, el consistori cambrilenc va congelar la resta de taxes i impostos per al 2016. Les ordenances van rebre el suport de l'equip de govern local (ERC, CiU i el PSC) i també del regidor de l'AdC. El PP es va abstenir, i NMC i C's van votar-hi en contra.

L'aprovació definitiva de les ordenances també incorpora una targeta d'abonament d'empresa, que donarà dret a estacionar durant el període actiu de cada zona, sense necessitat de tiquet. El cost serà de 100 euros anuals i podran disposar-ne els vehicles d'empreses o autònoms que tinguin la seu social a Cambrils i que estiguin al corrent dels pagaments.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia