Política

Lupiáñez lloa Salarich i espera la decisió de CDC

L'alcalde de Blanes, Miquel Lupiáñez (PSC), ha lloat la dedicació de la dimissionària primera tinent d'alcalde, Meritxell Saladich (CDC), que va renunciar al càrrec divendres. “Em sap molt de greu que marxi. Està fent molt bona tasca en àrees que són de molta responsabilitat”, va dir l'alcalde en un comunicat.

L'equip de govern (CDC i PSC) s'haurà de reorganitzar. Lupiáñez no sap si el regidor o regidora entrant de CDC farà la mateixa feina que Salarich. “En primer lloc hem d'esperar que els nostres socis al govern, CDC, ho abordin. Ja veurem si serà necessari fer un canvi d'assignació de responsabilitats.”

El nou cartipàs

Salarich renunciarà a l'acta de regidora en el ple del dijous 28. Aquesta setmana, CDC a Blanes hauria de decidir el seu substitut. Dafne Galvany, la número cinc en la llista de CDC al maig, hauria de ser la nova regidora, però el portaveu convergent i alcaldable en les municipals, Joaquim Torrecillas, no ha confirmat res.

Salarich era la responsable de Promoció de la Ciutat (Empresa i Ocupació), Turisme, Fires i Comerç, Activitats i Cementiri. En les darreres municipals va entrar per primer cop en la política activa. Va ser aleshores la número dos de CiU i tenia dedicació exclusiva al consistori.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia