Política

Suspés de treball i sou l'assessor del PP a l'Ajuntament Luis Salom

Continua investigat després d'haver declarat davant el jutge instructor de l'operació Taula

El portaveu de l'equip de govern demana la dimissió del regidor Alfonso Novo

La junta de govern local de l'Ajuntament de València ha obert expedient disciplinari i ha suspés de treball i sou a l'assessor del grup municipal del PP, Luis Salom, investigat –figura que substitueix la d'imputat– dins l'operació Taula derivada del cas Imelsa.

Així ho ha anunciat aquest divendres el portaveu de l'equip de govern i segon tinent d'alcalde, Jordi Peris, en què s'ha tractat aquest afer fora de la junta davant la situació de la situació de l'assessor popular que continua investigat després d'haver declarat davant el jutge instructor. Peris ha assenyalat que “l'Ajuntament de València no pot suportar ni un minut més ni una sola taca de corrupció en la ciutat” i ha explicat que la suspensió és cautelar fins que s'alce el secret del sumari i es coneguen els càrrecs que se li imputen.

Així mateix i fora de la junta de portaveus ha demanat la dimissió del regidor Alfonso Novo investigat també pel jutge de l'operació Taula i que lliure la seua acta. El consistori ha plantejat també la creació d'una comissió d'investigació, que es constituiria al febrer per a depurar responsabilitats, però que començaria a treballar quan s'alce el secret del sumari.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia