Política

El PSOE reitera a Podem que el seu “vet excloent” només garanteix que Rajoy segueixi governant

César Luena diu que els votants de Podem “no esperen això”

El secretari d'organització del PSOE, César Luena, ha tornat a apuntar a Podem que la seva posició de “vetar” i de “bloqueig” a l'hora de negociar només beneficia el PP i “garanteix que Rajoy segueixi governant”. En una trobada amb alcaldes socialistes Luena ha demanat “generositat” i ha assegurat que el PSOE començarà la setmana amb l'objectiu de “sumar perquè hi hagi un canvi progressista”. Alhora, ha advertit a la formació de Pablo Iglesias que hi “perdrà més que ningú” si creu que hi guanya “fent perdre tothom”. El número dos dels socialistes ha insistit que el PSOE “no admetrà negociacions en exclusivitat” tot recordant que els votants de Podem “no esperen” un vet que acabarà servint perquè Rajoy continuï a la Moncloa.

Luena ha insistit que per al PSOE el vet és “una condició inassumible”. Creu que es pot “aglutinar les forces del canvi perquè hi hagi una aliança progressista”. El secretari d'organització ha ironitzat sobre “l'evolució curiosa” de Podem: “dels grups, als quatre ministeris i ara bloquejos i vets”. En aquest sentit, ha afegit que el diàleg hi ha de ser “no per imposar posicions sinó per cedir en alguns punts” perquè “el canvi és el desig majoritari dels espanyols”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia