Política

La Fiscalia demana l'alliberament provisional dels titellaires detinguts per enaltiment del terrorisme

Considera que els fets no es poden repetir perquè se'ls ha intervingut el material

La Fiscalia de l'Audiència Nacional ha demanat llibertat provisional per als dos titellaires de la companyia Títeres des de Abajo detinguts el passat divendres per la Policia Municipal de Madrid per un suposat delicte d'apologia del terrorisme. Tots dos estan a la presó de Soto del Real per ordre del jutge Ismael Moreno. El fiscal Pedro Rubira demana ara que se'ls alliberi amb la condició que compareguin diàriament a una comissaria de policia o a un jutjat. Ho justifica per la manca de risc de fuga i arrelament. Apunta que “és difícil que es puguin repetir els fets” perquè se'ls ha comissat el material.

La seva detenció ha provocat una onada de solidaritat per part del món de l'espectacle, amb concentracions a diverses ciutats de l'Estat. La petició de la Fiscalia precipita l'alliberament provisional dels dos titellaires, que podrien abandonar la presó en les pròximes hores.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia