Política

La millora del finançament i les inversions, prioritats per a Compromís-Podem

Els diputats de la confluència comencen a dibuixar les seues línies de treball en el Congrés dels Diputats

Els 9 diputats de la candidatura Compromís-Podemos–És el Moment ja han començat a dibuixar quines seran les línies mestres de l'acció parlamentària conjunta en aquesta legislatura al Congrés dels Diputats. La millora del finançament autonòmic i l'augment de la inversió en infraestructures en el País Valencià seran les primeres línies d'actuació en les que començaran a treballar conjuntament.

“Cada valencià rep 60 euros menys que la mitja de l'Estat en inversió per infraestructures, i el dèficit en finançament és de 220 euros per cada valencià respecte a la mitjana. Millorar la inversió en infraestructures i millorar el finançament valencià és fonamental per a dinamitzar la nostra economia i poder pagar els nostres serveis públics, per això hem decidit centrar en eixos temes el treball conjunt”, explica Àngela Ballester, la portaveu de l'agrupació parlamentària valenciana de Podem.

Malgrat que la Mesa del Congrés va negar la constitució del grup parlamentari valencià, els 9 diputats treballaran coordinadament per a defensar els interessos valencians en el Congrés, i per a portar la veu del canvi valencià a les institucions de l'estat.

“La coordinació amb els companys de Compromís ha sigut constant. La candidatura de confluència va ser un èxit, i ara hem de treballar per a respondre al missatge que ens van enviar 670.000 valencians i valencianes demanant canvi. La gent de la nostra Comunitat ha estat maltractada i saquejada pel PP. Ara cal deixar-nos la pell per posar les institucions al servei de la gent: reformar la Llei Orgànica de Finançament Autonòmic i accelerar el Corredor Mediterrani són dos dels nostres primers objectius perquè l'economia treballe al servei de les persones”, destaca Ballester.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia