Política

El PP vol que el regidor de Lloret deixi l'acta, però ell diu que tothom ha plegat

Enric Martínez assegura que la junta local ha deixat o deixarà aviat el partit

La direcció del PP nomenarà una “comissió delegada transitòria” a Lloret

L'exportaveu del PP a l'Ajuntament de Lloret de Mar Enric Martínez va reiterar ahir que no té cap intenció de deixar l'acta de regidor, després d'haver-se donat de baixa com a militant. El president del PP a Girona, Enric Millo, va lamentar, en un comunicat, la decisió d'Enric Martínez de deixar el partit però va insistir que el regidor ha de deixar l'acta de regidor. “Ha de ser responsable i actuar de manera lleial als lloretencs que el passat 25 de maig varen dipositar la seva confiança en el projecte del PPC i retornar l'acta al partit perquè el següent de la candidatura el substitueixi.”

Martínez, però, va respondre ahir a la petició de que deixi l'acta amb un contundent “ni parlar-ne”. “Les actes del partit són del Consell Comarcal o la Diputació. A mi la meva acta me l'ha donat la ciutadania i és la ciutadania qui me l'ha de treure”, va afirmar el regidor, que va negar –com assenyala el PP gironí en el seu comunicat– que plegui per “interessos personals”. “És el que em sap més greu, per interès personal? He deixat una feina en què cobrava 2.700 euros bruts al mes; encara que entrés al govern de Lloret, ni amb una dedicació exclusiva ho cobraria”, va sentenciar, amb referència al càrrec de subdelegat del govern a Girona, que ha deixat.

D'altra banda, Martínez no veu qui hauria d'ocupar el seu lloc a l'Ajuntament atès que, segons ell, tota la junta local a Lloret també s'ha donat de baixa. “De l'1 a l'11 han plegat tots”, va dir. Per Martínez, l'únic interès que l'ha mogut és apartar-se d'un partit “corrupte”. “Com va dir Rajoy a Bárcenas, «sé fuerte», això és el que em dic: «Enric, sigues fort»”, hi va afegir. El regidor no descarta presentar-se d'aquí a tres anys com a agrupació electoral d'àmbit local. La direcció del PP, per la seva banda, convocarà aquesta setmana una reunió urgent per parlar de la crisi a Lloret, i nomenarà, de manera conjunta amb ells (amb referència al PP de Lloret), “una comissió delegada transitòria per tal que assumeixi la direcció del partit a Lloret i treballi per la constitució, renovació i consolidació del partit al municipi”. Aquesta comissió delegada, segons Martínez, és un eufemisme per referir-se a una gestora, fet que evidencia la crisi del partit a la població selvatana.

En el comunicat del PP, Millo assegurava també que, des que s'ha sabut la notícia de la marxa de Martínez, “són moltes les mostres de suport que estic rebent de militants del partit de Lloret que, com jo, no comparteixen el que ha fet i s'han posat a la disposició de la direcció provincial”. Enric Martínez, però, assegura que ha rebut també moltíssim suport tant de militants decebuts que es volen donar de baixa com de gent que no l'havia votat mai i que el felicita per la seva decisió.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia