Política

Puigdemont mostra sintonia amb Parlon

El president de la Generalitat elogia a Santa Coloma les polítiques socials del món local

Responsables de la UB li presenten el futur centre de Recerca Gastronòmica

El president de la Generalitat, Carles Puigdemont, va conèixer ahir de primera mà les prioritats i les urgències de Santa Coloma de Gramenet en una visita que va fer al municipi, on es va entrevistar amb l'alcaldessa, Núria Parlon, i alguns dels regidors del consistori. Puigdemont es va mostrar convençut que el Govern i l'Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet podran avançar en reduir el deute, cobrir les necessitats educatives del municipi o desencallar alguns projectes urbanístics en els quals “haurem pogut començar a posar fil a l'agulla”, en paraules del president, que va evidenciar una bona sintonia amb l'alcaldessa i va subratllar que “parlem el mateix llenguatge quan es tracta de millorar la societat”. En aquest sentit, es va referir a coincidències en temes socials com ara “l'habitatge i com resoldre el problema dels pisos buits”.

Després d'entrevistar-se amb Parlon, el president es va desplaçar a l'hospital de l'Esperit Sant i al Campus de l'Alimentació de la Universitat de Barcelona, on va conèixer el projecte docent i de recerca i les instal·lacions, així com la proposta per a un futur Centre d'Estudis i Recerca Gastronòmica de Catalunya.

LA FRASE

Parlem el mateix llenguatge quan ens referim a l'habitatge i al problema dels pisos buits
Carles Puigdemont
President de la generalitat de Catalunya


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia