Política

Junqueras assegura que el pla d'ajust acordat amb l'Estat no suposa retallades

El vicepresident garanteix que s'ha aplicat a l'estalvi en interessos

Considera que “no té sentit des d'un punt de vista democràtic” que un govern en funcions fixi l'objectiu de dèficit pels pròxims quatre anys

El vicepresident i conseller d'Economia i Hisenda, Oriol Junqueras, ha explicat que el seu departament ja ha acordat amb el Ministeri d'Hisenda un pla d'ajust que no suposa cap retallada en l'àmbit social perquè l'ajust s'aplica íntegrament a la reducció del pagament d'interessos.

En un entrevista a Catalunya Ràdio, Junqueras ha celebrat que en el Consell de Política Fiscal i Financera (CPFF) d'aquest dijous, per primera vegada, Catalunya no es va quedar sola votant en contra de les decisions del ministre d'Hisenda, Cristóbal Montoro, i ha criticat que un govern en funcions fixi els objectius de dèficit de les autonomies pels pròxims quatre anys.“No té sentit des d'un punt de vista democràtic”, ha lamentat.

Pel que fa als pressupostos, ha manifestat que prefereix un escenari amb pressupostos pel 2016 però també recordat que hi ha governs que han governat amb pròrroga.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia