Política

Junqueras: “Mai acceptarem que un tribunal polític passi per sobre de la voluntat democràtica del nostre poble”

El vicepresident del Govern, conseller d'Economia i líder d'ERC considera que “no ens ho podem permetre”

Tardà reclama al Parlament que ratifiqui la llei 24/2015 perquè és “imprescindible”

El vicepresident del Govern, conseller d'Economia i líder d'ERC, Oriol Junqueras, ha assegurat que “mai” acceptaran ni es resignaran que “un tribunal polític” com el Tribunal Constitucional (TC) “passi per sobre de la voluntat democràtica” del poble català. “No ens ho podem permetre”, ha arengat en cloure un acte polític d'ERC a Gavà al costat dels caps de llista dels republicans al 20-D, Gabriel Rufián i Joan Tardà.

El líder dels republicans ha respost així “als deures” que li ha encomanat Tardà després que el govern espanyol recorres parcialment la llei 24/2015 de mesures urgents contra la pobresa energètica i habitacional aquest divendres. I és que Tardà ha reclamat al líder dels republicans que el Parlament ratifiqui la norma, “justament perquè considera que la llei és imprescindible”. “Junqueras, fes-ho; aquí radica el veritable patriotisme”, ha sentenciat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia