Política

Els Rolling Stones demanen a Trump que no utilitzi les seves cançons en els actes de campanya

El candidat republicà va usar‘ You can't always get what you want' en el míting d'Indiana

El grup s'afegeix a la negativa d'Adele i R.E.M. per utilitzar la seva música

Els Rolling Stones ha demanat aquest dimecres al precandidat republicà Donald Trump que no utilitzi la música del grup per a la seva campanya, i s'uneix així a artistes com Adele i R.E.M.

“The Rolling Stones mai ha autoritzat que la campanya de Trump utilitzi les seves cançons i ha demanat que deixi de fer-ho de seguida”, ha dit el portaveu de la banda en un comunicat.

Un representant de la campanya de l'aspirant a la candidatura republicana per a les presidencials del mes de novembre no ha respost a les peticions de comentaris en resposta al comunicat.

La cançó del grup You can't always get what you want va sonar un mínim de quatre vegades abans del míting de Trump d'aquest dimarts a Carmel, a l'estat d'Indiana, en què va aconseguir una important victòria.

El mes de febrer, la cantant britànica Adele va dir que no havia donat permís perquè s'usés la seva música en campanyes polítiques després que Trump utilitzés l'èxit Rolling in the Deep en mítings a Iowa.

er la seva part, R.E.M.va criticar Trump per usar la cançó It's the end of the world as we know it (and I feel fine) en un esdeveniment l'any passat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia