Política

Micó i Carbonell arriben al consens i compartiran la direcció del Bloc

“Una país per construir” i “Fent Bloc. Millorem Compromís” acorden una candidatura unitària per a executar les línies polítiques aprovades pel 7é Congrés

Existirà un Secretariat General, òrgan conformat per una coordinadora nacional, Àgueda Micó, i un portaveu nacional, Rafa Carbonell, amb funcions col·legiades

Les candidatures a l'executiva Nacional del Bloc “Un país de construir” i “Fent BLOC” han arribat a un acord de consens per conformar una única candidatura per presentar-se al 7é Congrés Nacional del partit valencianista. L'acord s'ha basat en la responsabilitat compartida, la conformació d'un equip de treball capacitat i eficient i el consens entre les diferents sensibilitats dins la diversitat interna del Bloc..

L'estructura acordada es tradueix en una presidència, ocupada per Enric Morera; un Secretariat General, òrgan conformat per una coordinadora nacional, Àgueda Micó, i un portaveu nacional, Rafa Carbonell, amb funcions col·legiades de direcció política i representació i d'altres especialitzades però coordinades des de la idea del lideratge compartit.

Hi haurà a més set àrees de treball, que seran Organització (Amparo Piquer), Finances i Administració (Mari Parra), Acció Electoral (Mariai Talens), Institucional (Pep Cortell), Serveis Municipals (Artur Hernández), Comunicació (Mentxu Balaguer) i Sectorials (Reis Gallego). Estes set persones conformaran, amb el president i les dos persones membres del Secretariat Nacional, la Permanent de l'Executiva Nacional. A més, Xavier Hervàs assumirà la secretaria de Relacions Polítiques.

Cada àrea de treball disposarà d'altres membres fins conformar un equip de treball de 32 persones, 17 dones i 15 homes, que haurà d'executar les directrius polítiques aprovades pel 7é Congrés Nacional i marcades pel Consell Nacional. Aquesta candidatura unitària serà sotmesa a votació del Congrés demà al migdia.

Els membres de la candidatura acordada consideren que l'acord enforteix el Bloc en un moment clau de la història del valencianisme per avançar cap a la llibertat, la justícia social i la plena sobirania del poble valencià. “Des d'un Bloc fort Compromís seguirà creixent fins aconseguir aquests objectius polítics del valencianisme d'esquerres i ecologista”, indiquen.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia