Política

política

EL DESALLOTJAMENT DE GRÀCIA

Iglesias rebutja que es vinculi la violència a Gràcia amb l'actuació de Colau “a favor dels moviments socials”

El líder de Podem “coincideix” amb l'alcaldessa de Barcelona en el rebuig a la violència i “alhora” la “defensa dels espais cívics i de participació”

El líder de Podem, Pablo Iglesias, ha rebutjat aquest dimecres en una entrevista a RNE que es vinculi l'episodi de violència al barri de Gràcia de Barcelona amb l'actuació d'Ada Colau i de l'Ajuntament de Barcelona per “afavorir que els moviments socials i cívics puguin actuar com és normal en societats democràtiques”. Preguntat per si Colau ha donat “molt oxigen a aquests moviments mentre era a l'oposició i ara la qüestió s'ha escapat de les mans”, Iglesias ha assegurat que l'Ajuntament de Barcelona és “un exemple de gestió sensata i responsable” i els seus esforços per defensar els “espais públics de participació” en cap cas es poden relacionar amb “episodis de violència que tots rebutgem”.

Iglesias ha explicat que aquest dimarts va consultar amb Ada Colau sobre els incidents de Gràcia i aquesta li va transmetre “el nostre rebuig a totes les formes de violència però alhora el seu pesar perquè el centre cívic que va ser desallotjat feia un servei molt important a la comunitat i tenia unes magnífiques relacions amb els veïns”.

El líder de Podem ha assegurat que “coincideix” amb la valoració de Colau, és a dir, que el seu posicionament és “el rebuig de tota forma de violència i alhora defensa dels espais cívics que creant aquests espais públics de participació ajuden a que els barris siguin millors”.

“Crec que el que ha fet l'ajuntament de Barcelona, que és un exemple de gestió sensata i responsable és afavorir que els moviments socials i cívics puguin actuar com és normal en societats democràtiques. Això en cap cas es pot vincular amb episodis de violència que tots rebutgem”, ha sentenciat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Dolors Feliu i Torrent
Presidenta de l’Assemblea Nacional Catalana

“El resultat de la consulta és un «no de moment» a la llista cívica”

BANYOLES

El dilema de l’ANC

Banyoles

Un anunci inesperat i una decisió incerta

Banyoles

Força, empatia, lideratge, defensa...

Barcelona
CRÒNICA

Les primeres hòsties de la Laia Estrada

política

El PSC s’enlaira i l’independentisme suma en el CEO

barcelona
anàlisi

Reflexió de Sánchez i vot compromès

Historiador
anàlisi

L’heroi de tragèdia ens escriu una carta

Professora emèrita de la Universitat Autònoma de Barcelona
Carlos Carrizosa
Candidat de Ciutadans

“Puigdemont ens ha tractat com ciutadans de segona”

Barcelona