Política

política municipal

Albiol només plegarà de regidor si li demanen els companys de grup

Admet que ara no es pot dedicar a Badalona com li agradaria però no renuncia a ser l'alcaldable del PP el 2019

El president del PP al Parlament i líder del partit a Badalona, Xavier Garcia Albiol, va confessar ahir que ha posat l'acta de regidor a disposició dels seus companys de grup municipal, conscient que la dedicació al partit a nivell nacional li resta molta presència a Badalona, fins al punt de no assistir ni als darrers plens municipals. Albiol, però, no farà aquest pas atès que “de forma unànime”, segons va dir, “m'han demanat que em quedi”. Això sí, si en algun moment la resta de regidors considera que Albiol ha de plegar de regidor, el popular així procediria.

Renunciar a l'acte de regidor, va matisar, no implicaria en cap cas renunciar a la seva voluntat d'encapçalar la llista del PP a les eleccions municipals del 2019. “Tinc claríssim que vull tornar a ser alcalde de Badalona”, va insistir.

El regidor del PP, que ha deixat de presidir el grup municipal (dimarts s'ha de nombrar el seu substitut) va descartar de moment cap moció de censura a Badalona de la mà del PSC. Entre altres coses, perquè els socialistes demanarien el cap d'Albiol només per seure's a parlar del tema. De fet, Albiol va ser molt crític amb el PSC de Badalona, després que aquesta setmana els socialistes hagin recordat que el popular acaba de complir 25 anys com a regidor. “Jo porto 25 anys –ha contestat– però el PP a Badalona no ha deixat de créixer. En canvi, el PSC no deixa de baixar fins al punt que els regidors actuals cabrien dins un cotxe (ara en tenen quatre) i estic segur que el 2019 cabran dins d'una moto”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia