Política

política

eleccions 26-j

Colau a Rajoy: “La ciutadania ens estem organitzant per recuperar les institucions que vosaltres havíeu segrestat”

L'alcaldessa de Barcelona fa un balanç positiu del seu primer any de mandat a l'acte ‘365 Dies En Comú'

L'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, ha participat aquest dissabte al vespre a l'acte 365 Dies En Comú per celebrar el primer any de govern de Barcelona en Comú. Colau ha volgut començar el seu discurs responent al president del govern espanyol, Mariano Rajoy, que aquest matí ha carregat contra ella. Per Colau, Rajoy “ha reconegut que el seu únic rival i alternativa som els ajuntaments del canvi”.

En aquest sentit, li ha dit: “Vostè que representa el desordre de la corrupció, de les retallades i del rescat financer, i davant d'aquest desordre, la ciutadania ens estem organitzant per recuperar les institucions que vosaltres havíeu segrestat”.

Xavi Domènech també ha intervingut a l'acte i ha assegurat que “la força del canvi encara serà més forta i aplegarà més gent perquè res no pot seguir igual”. Al llarg de tot l'acte, un grup de persones ha protestat amb cassoles contra el govern de Colau.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia