Política

Eleccions 26-j

El PP llança un vídeo de campanya contra les “línies vermelles”

Els populars asseguren que els vetos són “un mur que ho atura tot”

El PP ha llançat aquest dilluns a través de les xarxes socials una campanya contra les “línies vermelles” en què assegura que els vetos de les formacions impedeixen el desenvolupament dels serveis socials i de l'economia de l'Estat. El vídeo, que fa referència als vetos de la resta de formacions a pactar amb el PP de Mariano Rajoy, assegura que després dels últims mesos “és inevitable reflexionar sobre el que ha passat a Espanya” i “escoltar el que la gent ens està demanant”, que és “que ens oblidem de les línies vermelles”, perquè “una línia vermella és un mur que ho atura tot”.

Amb música de piano de fons, el vídeo de 58 segons mostra una línia vermella projectada sobre paraules com “ocupació”, “economia”, “pensions”, “sanitat”, “educació”, “unitat”, “seguretat”, “família”, “Europa”, “estabilitat”, i l'acaba substituint per la paraula “futur”.

Assegura que l'Estat “necessita seguir avançant i caminant cap a un futur millor per a tots”. “És moment que les línies vermelles no ens impedeixin veure tot el que podem seguir fent junts” i “d'anar a favor del futur”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia