Política

Consultes en marxa i hotel en espera

Des de fa setmanes, els veïns poden fer aportacions del que volen fer i de com cal urbanitzar el nou tram de riera coberta, una consulta popular que ja s'havia anunciat en l'anterior govern però que s'ha posat en marxa en aquesta nova etapa del mandat. La participació coincidirà amb el procés de debat dels ciutadans sobre els pressupostos participatius per decidir algunes partides de cara l'any vinent. El nou govern va prometre, tot just entrar a l'Ajuntament, fomentar la participació “real” dels ciutadans i la transparència dins l'administració municipal. Tot i així, ja ha anunciat que no es tirarà endavant la consulta que va prometre JuntsxArenys als veïns del Bareu. En una primera reunió el govern prefereix estudiar amb calma el projecte per millorar la canalització i demanar l'opinió a un enginyer.


Una de les primeres decisions del govern entrant ha estat frenar el projecte per aixecar un hotel a la plaça Lloveras, a primera línia del passeig. Segons va manifestar l'alcaldessa, aquest no és un projecte prioritari ja que ja l'oferta hotelera és suficient i els veïns hi estan en contra. Des de l'oposició, l'exalcalde, Estanis Fors, retreia el canvi d'opinió del PSC, que anys enrere va arribar a buscar inversors. Pel govern, l'oferta hotelera al municipi és suficient, amb els cinc hostals, tres càmpings, dues cases de colònies i una de rural. La recent inauguració de l'hotel de quatre estrelles Vila Arenys, a la riera, n'amplia l'oferta. El projecte d'un hotel a la plaça Lloveras arrenca de l'any 2006, quan l'Ajuntament va comprar l'antiga caserna de la Guàrdia Civil que hi ha just al costat de la plaça on volien fer l'hotel.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Cañigueral avisa que si no governen “moltes coses quedaran aturades”

cassà de la selva
regne unit

Carles d'Anglaterra reprendrà dimarts l’agenda pública

barcelona
unió europea

La CE posa objeccions a la fusió entre Iberia i Air Europa

barcelona
Política

Mor Frank Field, ministre de la Seguretat Social en el primer govern de Tony Blair

Albiach alerta que es disputen l’escó de Girona amb Aliança Catalana

girona

Paneque: “El projecte clau és la construcció del nou Trueta”

salt
Regne Unit

Cinc acusats per atacs contra negocis vinculats amb Ucraïna

Barcelona

Vergés reivindica un Govern que gestioni el territori atenent a la seva diversitat

ripoll
Àsia-Pacífic

La Xina i els EUA es retreuen el respectiu suport a Rússia i Taiwan

Barcelona