Política

Eleccions 26-J

Campanya del PP de Lleida amb frases d'Iglesias

Voluntaris del partit distribueixen milers de postals per demanar el vot

Voluntaris del PP van distribuir ahir milers de targetes postals als carrers de diversos municipis lleidatans, i també porta a porta, per demanar que no es divideixi el “vot moderat” en les eleccions del 26-J. Volen concentrar els vots que el 20-D va aconseguir el Partit Popular i també els vots obtinguts per Ciutadans, ja que cap de les dues formacions va aconseguir representació. Tal com expliquen des del partit, hi ha dos models de postals molt similars en el contingut il·lustrades amb una imatge de la Seu Vella. Al revers, s'adverteix que “cada vot que no sigui per al PP, acosta Pablo Iglesias a La Moncloa”, i s'hi afegeix: “Aquest diumenge, no dividim el vot moderat. Vota Partit Popular.” La postal inclou una postdata on s'especifica: “Els seguidors de Pablo Iglesias aniran a votar. Si vols un govern estable i moderat, aquest diumenge no et quedis a casa.” A l'anvers, cada postal inclou “frases textuals” que ha pronunciat el candidat de Podem a La Moncloa, Pablo Iglesias, durant la seva “escassa trajectòria política”.

El PP diu als ciutadans: “Tot i que ara Pablo Iglesias renegui d'algunes de les coses que ha dit, no es poden oblidar a l'hora de votar i de les conseqüències posteriors si aconsegueix formar un govern d'extremistes.” Des del PP expliquen també que qui vulgui comprovar que Iglesias va dir les frases que recullen les postals, ho pot fer accedint a través d'un codi QR que hi ha a la postal i que porta a un vídeo publicat a YouTube titulat Coneix Pablo Iglesias.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia