Política

La CUP i ICV de Valls planten la junta del Pius

Els dos grups veuen “antidemocràtic” fer la reunió, per primer cop, a porta tancada

Els membres de la CUP i d'ICV de Valls van plantar ahir la sessió de la junta d'accionistes del Pius Hospital per la decisió del govern municipal de fer-la, per primer cop en els darrers temps, a porta tancada. Habitualment, la junta es convoca per després dels plens municipals i es desenvolupa en el mateix saló de sessions amb la presència de públic.

Ahir, treballadors i representants del comitè del Pius Hospital van omplir la sala en una acció de protesta que havien convocat per denunciar la seva situació. Però en acabar el ple, l'alcalde va decidir fer la junta del Pius en una petita sala de reunions a part i a porta tancada, fet que va generar l'enuig dels presents.

Tant el portaveu del grup de la CUP, Francesc Martinell, com el regidor d'ICV, Ramon Font, van demanar si hi havia algun argument jurídic per fer la junta sense públic, la qual cosa no està prevista en els estatuts, i en no rebre cap resposta satisfactòria van decidir absentar-se com a senyal de protesta per una actitud que van qualificar d'“antidemocràtica”.

Martinell i Font van explicar que els seus grups volien formular al govern diverses qüestions sobre la situació del Pius Hospital i de la residència Alt Camp, i que no ho van fer en el ple perquè van considerar que el lloc més adient era la junta. “Volíem traslladar preguntes que ens havien fet els treballadors, que n'esperaven respostes”, van afirmar ambdós, que van coincidir a qualificar l'actitud del govern de CDC i ERC de “falta de respecte”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia