Política

Tanquen la base aèria de l'‘Air Force One' per un possible tiroteig

L'incident s'estaria produint en una instal·lació mèdica del complex militar que utilitza el president dels Estats Units

La base militar Andrews, a Maryland, pròxima a Washington i on té la base l'avió que el president dels Estats Units utilitza per als viatges oficials, l'Air Force One, ha estat clausurada aquest dijous per la presència d'un “tirador actiu” a l'interior, segons ha informat la mateixa instal·lació a través del seu compte de Twitter .

L'incident s'hauria produït a la instal·lació mèdica Malcolm Grow, segons ha precisat la mateixa font. Fins al lloc dels fets s'hi han desplaçat els equips d'emergència. A més, s'ha ordenat a tot el personal de la base que busqui refugi mentre es resol la situació.

Es dóna la circumstància que la instal·lació tenia programat un exercici per respondre a una situació similar, no obstant això, la base assegura que la d'avui es tracta d'una “situació de tiroteig real”.

Les autoritats han aixecat el confinament del complex pocs minuts després de dos quarts de cinc de la tarda (hora catalana), excepte per a la instal·lació mèdica Malcolm Grow.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia